Verbeter het gebruik van ERP, door organisatie, systeem en bedrijfsproces goed op elkaar aan te sluiten. Haal meer uit het ERP systeem, organisatie en proces!

Miranda bouwt met veel enthousiasme met u mee tijdens implementaties en optimalisaties, structureert tijdens de groei van uw bedrijf.

Miranda foto 05102013 linkedIn 2
Miranda Peereboom

“Ik observeer en beschrijf welke verschillende belangen en behoeften er in een organisatie spelen. Maak ze zichtbaar en bespreekbaar. Laat iedereen zien wat zijn of haar aandeel in het grote geheel is en hoe ieders werk dat van de ander beïnvloedt. Dat zijn de processen waar mensen doelgericht met elkaar samenwerken. Bij handelsbedrijven bijvoorbeeld ondersteunt door een ERP systeem zoals SAP Business One. Het gaat mij echter niet alleen om het functioneren van het systeem, maar juist om deze optimaal te laten werken voor de organisatie. Daarom wil ik mezelf bij ERP projecten niet zozeer Project Manager noemen, maar liever ERP coach.”

“Ik help (ad-hoc) organisaties in een groeiende fase bij het aanbrengen van structuur. Dat doe ik door veel vragen te stellen, in te voelen in de organisatie en hierna zichtbaar te maken waar de kern van het ‘probleem’ zit. Samen met de opdrachtgever werken we vervolgens aan de benodigde verandering.”

[checklist icon=”icon-thumbs-up” iconcolor=”#47af0a” circle=”yes”]

  • Professionaliseren: kwaliteit verbeteren
  • Ondersteuning bij groei: MKB en de stap naar ERP
  • Processen zichtbaar maken: visualiseren, stroomschema’s
  • Processen verbeteren: (Lean) samenwerken
  • Verbinden en zoeken naar harmonie: Key users, ERP leverancier, afdelingen
  • Bouwen aan technische oplossingen: creatief, innovatief
  • Bouwen aan structuur: proces, organisatie en systeem in balans

[/checklist]